Cıtırt tavuk göğsü yapmayı denemek harika bir fikir! Tavuk göğsünü marine etmenin lezzeti artıracağını duydum, bu gerçekten etkili mi? Paneleme işleminde her katmanın eşit olmasına dikkat etmenin önemli olduğunu söylüyorsun, bu konuda başka ipuçların var mı? Kızartma aşamasında yağın sıcaklığının ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama düşük sıcaklıkta kızartmanın tavukların yağ emmesine neden olabileceği fikri yeni geldi, bu durumda ne yapmalıyım? Son olarak, barbekü sosuyla servis etmek çok lezzetli görünüyor, başka hangi soslar denemeye değer?
Cıtırt tavuk göğsü yapmayı denemek harika bir fikir! Tavuk göğsünü marine etmenin lezzeti artıracağını duydum, bu gerçekten etkili mi? Paneleme işleminde her katmanın eşit olmasına dikkat etmenin önemli olduğunu söylüyorsun, bu konuda başka ipuçların var mı? Kızartma aşamasında yağın sıcaklığının ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama düşük sıcaklıkta kızartmanın tavukların yağ emmesine neden olabileceği fikri yeni geldi, bu durumda ne yapmalıyım? Son olarak, barbekü sosuyla servis etmek çok lezzetli görünüyor, başka hangi soslar denemeye değer?
Cevap yaz