Vișneli Tavuk Göğsü Vișneli Tavuk Göğsü, bildiğimiz tavuk göğsü lezzetini hem daha gösterişli hem de daha lezzetli bir tarifle sunar. Konuklarınıza gururla sunabileceğiniz harika bir tatlıdır. Çocuklarınıza, eşinize ve tüm sevdiklerinize bu kolay tarifle harika sürprizler yapabilirsiniz. Vișneli Tavuk Göğsü Malzemeleri
Jöle İçin Malzemeler
Vișneli Tavuk Göğsü Nasıl Yapılır? Margarini bir tencerede eritin, ardından üzerine unu ekleyin ve kokusu çıkana kadar kavurun. Unun renginin değişmemesine dikkat edin. Sütü ilave edip hızlıca karıştırın. Topaklanma olmamasına özen gösterin. Son olarak şekeri ekleyip yavaş yavaş karıştırmaya devam edin. Bir iki taşım kaynadıktan sonra soğuması için kenara alın. Jöleyi hazırlamak için vişne suyuna nişasta ve şekeri ekleyip tencerede pişirin. Jöleyi de soğuması için kenara bırakın. Bu arada soğumuş olan tavuk göğsünü mikser ile çırpın. Bisküvileri süt ile ıslatıp tavuk göğsünün içine dökün. Karıştırıp bisküvili tavuk göğsünü borcama koyun. Üzerine soğuyan vişneli jöleyi döküp bir kaşık ya da spatula yardımıyla güzelce yayın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis edebilirsiniz. Ekstra İpuçları
Afiyet Olsun. |