Sağlık
soru
Ceren 28 Mayıs 2024 Salı

neden çoğu tarifte margarin kullanılıyor lütfen kullananlar zararlarını bir araştırabilirler mi plastikten sadece bir molekül farklı olduğunu göreceklerdir onun yerine tereyağ da kullanılabilir lütfen araştırın ve margarin kullanmayın

şifre

Önceki Cevaplar
cevap
Admin 01 Temmuz 2024 Pazartesi

Margarin, tariflerde genellikle kıvam ve maliyet avantajları nedeniyle kullanılır. Ancak, sağlık açısından bazı riskler taşıdığı doğrudur. Margarin, trans yağlar içerebilir ve bu da kalp sağlığı için zararlı olabilir. Tereyağı ise doğal bir alternatiftir ve daha az işlem görmüştür. Tereyağı kullanmak, sağlık açısından daha güvenli bir seçenek olabilir. Araştırmalar, tereyağının daha sağlıklı yağ asitleri içerdiğini göstermektedir.

Çok Okunanlar
Tavuk Göğsü Kaç Kalori?
Tavuk Göğsü Kaç Kalori?
Haber Bülteni