Karamelli etimekli tavuk göğsünü denemek istiyorum, çünkü hem tatlı hem de tuzlu bileşenlerin uyumunu çok seviyorum. Özellikle özel günlerde misafir sofralarının gözdesi olduğunu duydum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor, sütün ve karamelin birleşimi nasıl bir tat yaratır acaba? Hazırlık aşamasındaki adımlar çok net, ama karamel sosunu yaparken dikkat etmem gerektiğini unutmamalıyım! Fırında pişirdikten sonra üzerine maydanoz serpiştirerek sunmak harika bir fikir. Acaba bu tarifte etimek yerine tavuk butu kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Kesinlikle denemeye değer gibi görünüyor!
Karamelli etimekli tavuk göğsünü denemek istiyorum, çünkü hem tatlı hem de tuzlu bileşenlerin uyumunu çok seviyorum. Özellikle özel günlerde misafir sofralarının gözdesi olduğunu duydum. Malzemeleri oldukça basit görünüyor, sütün ve karamelin birleşimi nasıl bir tat yaratır acaba? Hazırlık aşamasındaki adımlar çok net, ama karamel sosunu yaparken dikkat etmem gerektiğini unutmamalıyım! Fırında pişirdikten sonra üzerine maydanoz serpiştirerek sunmak harika bir fikir. Acaba bu tarifte etimek yerine tavuk butu kullanmak lezzeti nasıl etkiler? Kesinlikle denemeye değer gibi görünüyor!
Cevap yaz